• Tryghed
  • Sikkerhed
  • Garanti
Aut. VVS Installatør
ISO 9001 Certificeret
Medlem af VVS mester

Grotrian A/S

Troværdighed – Nærhed – Respekt – Kvalitet – Udvikling

Vi er dækket af DS - Garanti - scan QR-koden og se hvad det betyder for dig.Vi er dækket af DS - Garanti - scan QR-koden og se hvad det betyder for dig.Med beliggenhed midt i det skønne Himmerland mellem Aars, Aalestrup og Farsø, har Grotrian A/S et godt udgangspunkt for et stort kundeområde

Med 3 km til A13 og 16 km til Haverslev, hvor der er tilkørsel til motorvej E45, er der nem til- og frakørsel til Grotrian A/S.

Mange private henvender sig til Grotrian, som er med i Vvs-Mesterkæden, der sikrer kunden : TRYGHED - SIKKERHED - GARANTI.
Alternative energiformer er blevet et af vores specialer og kunder fra nær og fjern bliver serviceret med alt fra solceller til biobrændsel.

Landmanden bliver også godt hjulpet på vej med Grotrian. Vores kundeområde, som strækker sig fra Viborg, Lemvigh, Hanstholm, Hjørring over til Hals, Egense, Skørping, Hobro, Randers og tilbage, placerer igen Grotrian i centrum af begivenhederne. Landmanden kan blive serviceret dag- og nat med vores 24-timers vagtordning.

Mange lokale virksomheder har fået øjnene op for Grotrian A/S som servicepartner. Med kompetente og fleksible medarbejdere kan vi altid stille "et hold", hvis der er en udfordring, som skal løses.

Vi servicerer alt fra: Industri, private, butikker, landbrug, vandværker, etc.