gyllehåndtering

Driftsikker håndtering af gylle

Som specialister i udmugningsanlæg og gyllehåndtering tilbyder Grotrian A/S hele paletten i forhold til at få gyllen ud af staldsystemet og evt. bearbejde gyllen via Bauers innovative løsninger, så dens fibre kan genbruges til f.eks. at strø i sengebåsene. Vi tilbyder bl.a. gyllepumper, gylleomrørere, anlæg til gylleseparering, skrabeanlæg og lignende produkter.

Som altid tager vores tilgang til opgaverne udgangspunkt i praktisk viden og tradition for høj håndværksmæssig kvalitet, så vores kunder kan føle sig trygge med hensyn til driftssikkerhed, kapacitet og selvfølgelig også service 24-7, hvis der bliver behov for det.

Bauer gylleseparation

Som specialister i udmugningsanlæg og gyllehåndtering tilbyder Grotrian hele paletten i forhold til at få gyllen ud af staldsystemet. Med teknologien fra Bauer, kan vi også leverer anlæg til at omsætte gyllen til fiber, som hermed f.eks. kan genbruges til at strø i sengebåsene.
Bauers teknologi fås i flere niveauer lige fra skrueseparatorer til komplette anlæg, der separerer og efterbehandler selv meget store gyllemængder.

Ring til os, hvis du er interesseret i at forædle din gylle til mere end returgødning til markerne.

BAUER SEPERATIONSANLÆG

Se mere om Bauers gylleteknologi her:

TROVÆRDIGHED • NÆRHED • RESPEKT • KVALITET • UDVIKLING