SMEDE & INDUSTRI SERVICE

Tradition for godt smedearbejde

For mange år siden drev Grotrian den lokale smedje. Det blev starten til den virksomhed, vi kender i dag – en virksomhed med mange kompetencer og forretningsområder. Men vores tradition for godt smedearbejde viderefører vi!

Vores dygtige montører arbejder i både rustfrit stål, alm. stål og aluminium med moderne værktøjer og maskiner. Udover vores ISO 9001 godkendelse, er vi godkendt i henhold til EN 1090-2, og vores produktion er levnedsmiddelgodkendt. Vi har med andre ord både erfaringen, kompetencerne og de fornødne certifikater og autorisationer til at løse opgaverne.

Smedeafdelingen har også stor erfaring i projektering, etablering og servicering af alle former for udsprinklings- og vandingsanlæg.

Industriservice

For mange virksomheder er det umuligt at have egne servicefolk til de mange forskellige reparations- og serviceopgaver på deres produktions- og logistikanlæg. Vi vil gerne hjælpe industrikunder med nedbrudsservice eller løbende vedligeholdelse. Måske var det en ide at lade vores teams rykke ind og give dit produktionsanlæg en grundig service næste gang, du lukker fabrikken ned for at gå på ferie?

Vores montører er meget alsidige og fleksible, så de kan løse rigtigt mange forskellige opgaver. Og så forstår de vigtigheden af, at vores kunder kan producere! Vi er klar til at hjælpe dig 24/7 og vil gerne diskutere langsigtede løsningsmodeller. Populært sagt kan du med Grotrian A/S som fast samarbejdspartner få en fast kompetence men en variabel udgift!

TROVÆRDIGHED • NÆRHED • RESPEKT • KVALITET • UDVIKLING