OM GROTRIAN

Tradition for kvalitet og god service

Med beliggenhed midt i det skønne Himmerland mellem Aars, Aalestrup og Farsø, har Grotrian A/S et godt udgangspunkt for et stort kundeområde. Der er kort og nem tilkørsel til og fra motorvejen, hvilket gør at vi hurtigt kan servicere vores store kundeområde. Vi arbejder i hele Danmark, men er naturlighvis mest kendt i vores lokal område fra Viborg, Lemvigh, Hanstholm, Hirtshals over til Hals, Egense, Skørping, Hobro, Randers og tilbage. Her er Grotrian A/S i centrum af begivenhederne og kan servicerer vores kunder dag- og nat med vores 24-timers vagtordning.

Landmanden bliver hjulpet godt på vej med Grotrian. Med AfiMilk, Milkline og TDM samarbejder vi med nogle af de førende på markedet. Mange lokale virksomheder har fået øjnene op for Grotrian A/S som servicepartner. Med kompetente og fleksible medarbejdere kan vi altid stille “et hold”, hvis der er en udfordring, som skal løses.

I de senere år er alternative energiformer blevet et af vores specialer og kunder fra nær og fjern bliver serviceret med jordvarme, varmepumper, pillefyr osv.

TROVÆRDIGHED • NÆRHED • RESPEKT • KVALITET • UDVIKLING