KØLE - & VARMESERVICE

LØSNINGER TIL ETHVERT BEHOV

Her hos Grotrian A/S har vi mange kompetencer samlet under et tag. Det giver os fantastiske muligheder for at sparre med hinanden og finde løsninger, som vores kunder får stor glæde af. Vores afdeling for køle/varmeteknologi og service er ingen undtagelse. Vi sælger, installerer og monterer helt traditionelle produkter som f.eks. varmepumper og kedler til biobrændsel, men vi udvikler også anlæg til varmegenvinding fra malkestalde, procesanlæg osv.

Mange års erfaring med varmepumper og pillefyr giver os optimale betingelser for at rådgive og vejlede vores kunder. Vi hjælper dem med at få overblik over mulighederne, og dernæst finder vi sammen den bedste løsning – første gang! Ligeledes kan vi hjælpe med de nødvendige ansøgninger, for at køre dit projekt igennem og hente energibesparelser hjem.

Vi forhandler varmepumper og pillefyr fra markedets førende leverandører og finder den vej igennem den rigtige løsning hver gang. I forbindelse med projekterne tilbyder vi vores kunder tryghed med en serviceaftale og sørger for, at vores montører er uddannet i produkterne, så du får optimal service hver gang.

Hos Grotrian A/S projekterer, leverer og servicerer vi også køleløsninger til stort set ethvert behov. Vores kundekreds omfatter både landbrug, forretninger og industrikunder, som har behov for køling med mindst muligt energiforbrug. Du er velkommen til at kontakte os med dine udfordringer, for vi har en innovativ tilgang til opgaverne og har den nødvendige viden, erfaring og kompetence til at løse udfordringerne.
Vi har selvfølgelig de certifikater og autorisationer, der skal til for at udføre dem.

Læs mere om Vølund:

TROVÆRDIGHED • NÆRHED • RESPEKT • KVALITET • UDVIKLING