Pladebearbejdning

Grotrian A/S som underleverandør af stålkomponenter

Grotrian A/S er meget mere end ”en smed”. Vi er også en moderne maskinfabrik hvor faglig stolthed, fleksibilitet, service og leveringssikkerhed er nøgleord.

Vi har gennem årene opbygget en stor viden om stål og har løbende investeret i maskiner til stålforarbejdning, skæring, bukning og svejsning osv., så vi i dag har topmoderne maskiner og kompetente medarbejdere, der kan producere totalløsninger, serier og prototyper.

Vi leverer laserskæring, vandstråleskæring og CNC kantbuk af høj kvalitet i små og mellemstore serier. Vores udstyr gør os i stand til at skære og bukke i stort set alle metaller med høj præcision og finish.

Ønsker vores kunder yderligere service koblet på, tilbyder vi blandt andet alle typer svejsning, overfladebehandling, afgratning, pakning til transport osv.

Vores medarbejderstab er utrolig serviceminded og kender til vigtigheden af, at vi leverer den rigtige løsning til aftalte tid – og altid i tæt samarbejde med vores kunder.

Du kan trygt bruge os som din underleverandør. Vores team har den nødvendige viden, erfaring, kompetencer, certifikater og autorisationer til at løse opgaverne.

Svejse- og smedeopgaver

Pladebearbejdning

TROVÆRDIGHED • NÆRHED • RESPEKT • KVALITET • UDVIKLING