STALD & MANAGEMENT TEKNIK

Praktiske helhedsløsninger

Hos Grotrian A/S er vi løsningsorienterede og tænker på praktikken i de anlæg, vi designer og leverer. Vores kunder skal arbejde i og med anlæggene hver dag året rundt i mange år fremover, så det hele skal fungere sammen og være både driftssikkert og brugervenligt. Driftsøkonomien og ejertidsøkonomien skal være optimal, men det skal også være rart at gå på arbejde!

Vores viden og erfaring er din garanti for, at helheden bliver optimal, mens vores leverandører sørger for, at de enkelte komponenter er i absolut topklasse. Vi arbejder sammen med f.eks. Afimilk, Bauer og Spinder, som hver især leverer fantastiske produkter og systemer, og hvis der er behov for at hente teknologi fra andre leverandører for at optimere helheden, så gør vi det.

Som specialister i udmugningsanlæg og gyllehåndtering tilbyder Grotrian A/S hele paletten i forhold til at få gyllen ud af staldsystemet via skrabeanlæg, gyllepumper og hvad der ellers er behov for. Vi tilbyder også innovative løsninger til gylleseparering, så gyllens fibre kan genbruges til f.eks. at strø i sengebåsene.

Uanset hvor høj kvalitet produkterne har, og uanset hvor store anstrengelser vi gør os for at optimere hele anlæggets sammensætning, så forekommer der nedbrud! Hos Grotrian A/S har vi kompetente teknikere på vagt 24/7 alle årets dage, så hvis uheldet er ude, er vi hurtigt fremme og sørger for, at dit anlæg har maksimal oppetid.

Få et overblik over vores ydelser her:

TROVÆRDIGHED • NÆRHED • RESPEKT • KVALITET • UDVIKLING

Den 22 december går vi på juleferie og er tilbage den 3 januar 2024. 

Kontakt os på vagt telefonen 24-7 hvis du har behov for en staldtekniker eller VVS.

GOD JUL