vØLUND

Vølund

Vi forhandler bl.a. varmepumper fra Vølund. Det er kvalitet fra ende til anden og de har meget høj udnyttelsesgrad uanset hvilken type, det drejer sig om. Vølund har et stort udvalg af varmepumper! Faktisk så stort, at det kan være svært at vælge, så ring til os og tag os med på råd!  Du er altid velkommen til at finde inspiration på https://volundvt.dk/ eller ringe direkte til os på tlf. 98 65 80 12

Få et overblik over typerne herunder.

Med stigende elpriser anbefaler vi du anvender intelligent varmestyring og spotprisoptimering. Hos Vølund kalder man det Smart Price Adaption.    Klik på linket og læs om det: https://volundvt.dk/faa-hjaelp/faa-mere-viden/smart-price-adaption

HVORFOR VÆLGE EN JORDVARMEPUMPE?

Med en jordvarmepumpe bruger du varmen fra solen, der er oplagret i jorden, til at opvarme dit hus. Det lyder som sund fornuft – og det er det også. Et jordvarmeanlæg er nemlig både energieffektivt, miljøvenligt og driftssikkert. Vælger du en jordvarmepumpe fra Vølund Varmeteknik er du sikret en gennemtænkt løsning. Vi er med dig i hele processen – lige fra den indledende rådgivning til det årlige serviceeftersyn.

HVORFOR VÆLGE EN LUFT TIL VAND-VARMEPUMPE?

En luft til vand-varmepumpe bruger varmen i den udendørs luft til at forsyne dig med varme og varmt vand i din bolig. Det er en miljøvenlig og økonomisk varmeløsning, der samtidig har relativt begrænsede startomkostninger.

HVORFOR VÆLGE ET PILLEFYR?

Et pillefyr er et miljøvenligt og billigt alternativ til at fyre med olie eller gas. Det gør det til en god investering og sikrer dig en bæredygtig varmeløsning – også i fremtiden. Pillefyret er tilmed brugervenligt og passer stort set sig selv.

HVORFOR VÆLGE EN LUFT TIL LUFT-VARMEPUMPE?

En luft til luft-varmepumpe bruger varmen i den udendørs luft til at give dig rumvarme i din bolig. Denne type varmepumpe kan bruges i alle typer af boliger, men er særligt relevant for dig, der bruger elvarme – fx i dit sommerhus.

TROVÆRDIGHED • NÆRHED • RESPEKT • KVALITET • UDVIKLING